top of page

Waarom protifood?

* Protifood is een website waar enkel professionelen kunnen bestellen via aanmaak van een login, die na goedkeuring door Protifood.be Team pas werkzaam zal zijn.

Hoe is Protifood ontstaan?

 

Vanuit eigen dieetcenters die door sterke groei ook distribiteur zijn kunnen worden, met dus echte expertise en know-how van de business.  De problemen die wij zelf in de dagdagelijkse routine tegenkwamen proberen we op te lossen voor gans de sector met het label Protifood. Een kwalitaitief goed gamma aan betere en interessantere prijzen is een eerste stap in de goede richting. We kennen de sector op ons duimpje, vandaar zijn wij gegarandeerd een goede partner in plaats van alleen maar een leverancier van proteïne producten.

 

 

Wat is onze doelstelling?

 

We willen de aandacht leggen bij de centers en de ondernemer voorop stellen. Dit door kwaliteitsproducten aan te bieden aan een scherpe prijs. Des te meer centers we klant kunnen maken, des te sneller kunnen we de prijzen laten dalen. Hierdoor kan de marge voor de ondernemer nog gaan stijgen en kan men zich beter wapenen tegen de online dumpprijzen.

 

We trachten ook zo goed als mogelijk een deel exclusieve producten aan te bieden die online theoretisch gezien niet verkrijgbaar zijn.

 

We willen dus in eerste plaats werken voor de ondernemers, zodat zij zich beter kunnen focussen op hun klanten, de particulieren. Als ondernemers elkaar motiveren om met ons samen te werken kunnen we dus meer bereiken.

 

Afslanken kan enkel succesvol met de juiste begeleiding!

 

Dit wordt vaak door centers vergeten dat dit de effectieve kracht is door het bruuske succes van de online business. Het is en blijft een emotionele peoples business en dat zal niet veranderen. Succesvol afslanken kan enkel met de juiste schema’s icm de juiste producten van samenstelling.  Mensen met overgewicht hebben coaches nodig voor motiverende gesprekken en de juiste tips & tricks. Die vinden ze niet bij hun online aankoop bij een (vaak Nederlandse) prijzenbreker.  Alles op internet is ‘goedkoop’ en ‘dieet’, maar wij scheiden het kaf van het koren.

 

Ondersteuning van jouw zaak, marketing, huisstijl, dieetplannen etc zijn allemaal mogelijkheden die wij jou ook kunnen aanbieden. Stuur zeker een mailtje als je hierover meer info wenst. 

bottom of page